Foto’s: Auto na proefrit niet teruggebracht; politie zoekt getuigen

Haaksbergen – Op maandag 10 februari 2020, omstreeks 16.15 uur, is er een personenauto, Toyota Aigo, grijs, kenteken 7XTN26 voor een proefrit meegeven door het autobedrijf AutoService Stepelo van de Textielstraat 26 in Haaksbergen. Van het rijbewijs van de potentiële koper werd, zoals gebruikelijk, een kopie gemaakt. De auto is na de proefrit niet teruggebracht. De auto is tot op heden nog niet aangetroffen.

De bij dit bericht gevoegde foto’s zijn afkomstig van de bewakingscamera’s van het bedrijventerrein Stepelo. De camera staat gericht de kruising Textielstraat/ Metaalstraat en Haarweg. De man komt van de Haarweg (uit de richting van de Kolenbranderweg). De man op deze beelden lijkt op de foto van een het gekopieerde rijbewijs. Toen de gegevens van het rijbewijs door de politie werden gecontroleerd bleek dat het een gestolen rijbewijs betrof.

Met toestemming van de Officier van Justitie mogen deze foto’s getoond worden. Herkent u de man op de foto’s? Laat het de politie weten. De bestuurder van de witte auto zou de politie ook meer informatie kunnen geven over de mogelijke dader.

(bron: politie)